Κόκκινη γραμμή οι ενεργειακές της προμήθειες, διαμηνύει η Ουγγαρία

Κόκκινη γραμμή οι ενεργειακές της προμήθειες, διαμηνύει η Ουγγαρία

Το τελευταίο πακέτο κυρώσεων, που αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Ρωσίας, δεν επηρεάζει τις ενεργειακές προμήθειες της Ουγγαρίας και ο όμιλος πετρελαίου και φυσικού αερίου MOL μπορεί επίσης να συνεχίσει την παραγωγή αργού στη Ρωσία, υποστήριξε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Πέτερ Σιγιάρτο δηλώνει πως είναι σημαντικό για την ουγγρική κυβέρνηση να διατηρήσει την ευρωπαϊκή ενότητα στις κυρώσεις, όμως προσθέτει πως "έχουμε μια κόκκινη γραμμή, η οποία είναι η ασφάλεια των ουγγρικών ενεργειακών προμηθειών".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE