ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία αντί γάμος – Ζευγάρι σκοτώθηκε ενώ μοίραζε προσκλητήρια στην Κω

Ανείπωτη τραγωδία αντί γάμος – Ζευγάρι σκοτώθηκε ενώ μοίραζε προσκλητήρια στην Κω

Μια τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σύντομα θα έφερνε στον κόσμο τον καρπό της αγάπης τους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισημοποιήσει τον πολύχρονο δεσμό τους, έχασε τη ζωή του την ώρα που μοίραζε τα προσκλητήρια του γάμου του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στην Κω. Η μοίρα επιφύλαξε στο ζευγάρι το πιο άσχημο παιχνίδι της, στερώντας τους τη ζωή πολύ νωρίς και βυθίζοντας παράλληλα στη θλίψη και στο πένθος τις οικογένειες τους. 

Η 27χρονη κοπέλα που διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο 26χρονος αρραβωνιαστικός της, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ στην περιοχή Λινοπότι της Κω. 

Το άσπρο Ι.Χ που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η εγκυμονούσα σύντροφος του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του ζευγαριού, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με κατάγματα. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει κινδύνους.

Στο άκουσμα της είδησης οι συγγενείς των δύο θυμάτων «πάγωσαν». Δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Όλοι τους ετοιμάζονταν για το γάμο των παιδιών στις 20 Ιουλίου και την έλευση του μωρού σε τρεις μήνες. Αύριο όμως θα πρέπει να τους συνοδέψουν στην τελευταία τους κατοικία. 

Εδώ και λίγες ημέρες η 26χρονη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μοίραζαν προσκλητήρια σε συγγενείς και φίλους. Για το λόγο αυτό είχαν μεταβεί και στην Κω, απ' όπου κατάγεται η 26χρονη κοπέλα. Ο αρραβωνιαστικός της ήταν από την Κρήτη. Η κηδεία του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στο χωριό Κέφαλο της Κω.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top