ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το χιόνι τους έβγαλε εκτός δρόμου - Πέραν των 20 οδηγών εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους - Δείτε φωτογραφίες

Το χιόνι τους έβγαλε εκτός δρόμου - Πέραν των 20 οδηγών εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους - Δείτε φωτογραφίες

Bοήθεια σε αριθμό οδηγών που διακινούνται στα ορεινά των Μόρφου και Λεμεσού, παρέχουν μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονται επί ποδός, λόγω και των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους.

Μέλη της Τροχαίας Μόρφου και του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς, κλήθηκαν και παρείχαν βοήθεια απεγκλωβίζοντας κοντά στους 20 οδηγούς οχημάτων, που ακινητοποιήθηκαν στους χιονισμένους δρόμους των ορεινών της Μόρφου.

Άλλοι 70 περίπου οδηγοί, χρειάστηκαν τη βοήθεια των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, αφού αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη διακίνηση τους, σε σημεία των δρόμων όπου υπήρχε συσσώρευση χιονιού στο οδόστρωμα, με τα μέλη της Αστυνομίας να τους συνοδεύουν με ασφάλεια, με περιπολικά οχήματα.

Από πλευράς τους, μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους-Πλατρών, παρείχαν βοήθεια απεγκλωβίζοντας τρεις οδηγούς που επίσης είχαν ακινητοποιηθεί με τα οχήματά τους σε δρόμους στα ψηλότερα του Τροόδους.

Λόγω της χιονόπτωσης και γενικότερα των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, ιδιαίτερα στα ορεινά Τροόδους, ορισμένοι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, ενώ αρκετοί δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά δημοσιεύεται ανά τακτά διαστήματα από την Αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top