Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές φυλακές στη γυναικεία πτέρυγα, για την ημέρα της γυναίκας.

Ένα αλλιώτικο πρωινό έζησαν οι κρατούμενες, γεμάτο μουσική και τραγούδι, ώστε να τιμηθεί η μέρα αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η γυναίκα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία τραγούδησε με τη ψυχή της.

«Θεωρώ τη παρούσα ως την καλύτερη ευκαιρία για να υπογραμμίσουμε ξανά ότι θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν», είπε συγκεκριμένα η πρώτη Κυρία.

Παράλληλα, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου αλλά και η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE