Καταγγελίες οκτώ πολιτών και έξι υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού

Καταγγελίες οκτώ πολιτών και έξι υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε οκτώ καταγγελίες οκτώ πολιτών και έξι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη προέβη συνολικά σε 2.194 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 455 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 2 υποστατικά, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 147 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 2 υποστατικά έπειτα από 576 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά ύστερα από 129 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες ύστερα από 543 ελέγχους και στη Μόρφου διενεργήθηκαν 214 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 121 και 9 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE