ΔΙΕΘΝΗ

Baba Vanga: Ο Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου – Η «προφητεία» του «Νοστράδαμου των Βαλκανίων» - Δείτε βίντεο

Baba Vanga: Ο Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου – Η «προφητεία» του «Νοστράδαμου των Βαλκανίων» - Δείτε βίντεο

Eνα τυφλό μέντιουμ που «προέβλεψε» τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ισχυρίστηκε κάποτε ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρόκειται να γίνει «ο άρχοντας του κόσμου».

Γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», η Baba Vanga, η οποία πέθανε πριν από 25 χρόνια, το 1996, σε ηλικία 84 ετών, προέβλεψε σε συνέντευξή της το 1979 ότι η Ρωσία θα κυριαρχήσει στον κόσμο.


Έκανε επίσης μια τρομακτική πρόβλεψη για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον συγγραφέα Βαλεντίν Σιντόροφ και όπως ανέφερε η Daily Mail, είπε ότι η «δόξα» του Πούτιν θα παραμείνει «ανέγγιχτη». «Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία», είπε η τυφλή «μάντισσα» όπως ανέφερε το BirminghamLive.


«Τα πάντα θα λιώσουν σαν πάγος εκτός από τη δόξα του Πούτιν»
«Όλα θα λιώσουν, σαν πάγος, μόνο ένα θα μείνει ανέγγιχτο – η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας. Όλα θα απομακρυνθούν από αυτήν από το δρόμο και όχι μόνο θα κρατηθεί, αλλά θα γίνει και ο άρχοντας του κόσμου», είπε η Vanga.

Η γυναίκα πιστεύεται ότι έχει την ικανότητα να «προβλέπει» σημαντικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο, συγκεκριμένα τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Υποστηρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της 50χρονης «καριέρας» της, «προέβλεψε» επίσης την πανδημία του κορονοϊού, την καταστροφή του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία το 1986 και τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

Η πρόβλεψη για τον κορονοϊό και οι μαντεψιές που δεν βγήκαν
Το μέντιουμ φέρεται να προέβλεψε το ξέσπασμα του covid όταν προειδοποίησε: «Η κορόνα θα είναι παντού πάνω μας». Έγινε γνωστή αφού υποτίθεται ότι προέβλεψε την καταστροφή του υποβρυχίου Κουρσκ το 2000. Το υποβρύχιο βυθίστηκε 12 μήνες αφότου η Βάνγκα ισχυρίστηκε ότι το Κουρσκ θα «καλυπτόταν από νερό» και ότι «όλος ο κόσμος θα κλάψει γι’ αυτό».

Το 1989, φέρεται να είπε για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου: «Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά την επίθεση που θα δεχθούν από τα ατσάλινα πουλιά».


Μία από τις προφητείες που δεν επαληθεύτηκαν ήταν ότι ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επρόκειτο να «αντιμετωπίσει μια κρίση» που θα «γκρέμιζε τη χώρα» – αλλά η Αμερική εξακολουθεί να στέκεται όρθια παρά τις κάποιες προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ.

Επιμένει επίσης ότι οι εξωγήινοι «δεν θα έρθουν ειρηνικά», επιμένοντας ότι οι εξωγήινοι θα φτάσουν με «αστεροειδείς»: «Τα εξωγήινα σκάφη θα επιτεθούν στη γη και θα βομβαρδίσουν πόλεις και θα αιχμαλωτίσουν ανθρώπους».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top