Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο 63χρονος Φώτης Σταύρου, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Φασούλας, στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έσπευσε στη σκηνή ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE