ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν» – Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας

«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν» – Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Για την υπόθεση που αφορά τα τρία παιδιά από την Πάτρα μίλησε ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης. Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πρώτες, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι.»

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.

«Ο Μάνος φοβάται ότι θα πάει φυλακή αυτός και ο πατέρας του»

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο Star η μητέρα: «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει σου λέω που είμαι ;Έχουνε πέσει όλοι μου λέει να με φάνε, με διώξανε από τη δουλειά.Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Ναι μου λέει και εγώ τι να κάνω να βάλουν και εμένα και τον πατέρα μου μέσα;»

«Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει. Μου λέει τι λες είσαι με τα καλά σου να περάσω εγώ μπροστά από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω και όταν θα έρθω μου λέει για αυτή τη δήλωση όταν θα καταθέσω μου λέει αυτό το πράγμα να ξέρεις μου λέει ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι», αναφέρει.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top