Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy

Προνοήστε σήμερα για το βέβαιο «αύριο» της υγείας σας

07.04.2022
23:23
Υγεία

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος γιατρός. Για να λάβουμε λοιπόν όλους τους καρπούς της προνοητικότητας και να διασφαλίσουμε την υγεία μας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και μας προσκαλεί να θωρακίσουμε την υγεία της οικογένειας μας

Η έλευση της άνοιξης πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση, προσκαλώντας μας να βγούμε από το… καβούκι μας και να εξερευνήσουμε τις εξοχές, τα βουνά και τις ακροθαλασσιές. Mάλιστα, προς το τέλος του μήνα, οι διακοπές του Πάσχα θα αποτελέσουν την καλύτερη ευκαιρία για κοντινές ή και πιο μακρινές αποδράσεις.

Κανένας όμως δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα είναι εκείνη η στιγμή που ένα ιατρικό πρόβλημα θα μας χτυπήσει την πόρτα. Οι γονείς των μικρών παιδιών ειδικότερα θέτουν πάντα ως προτεραιότητα την υγεία των παιδιών τους, ενώ παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους κρύβεται και μια ανησυχία για την εξέλιξή της.

Μέσα σε αυτό το αίσθημα χαλαρότητας που συνοδεύει την απαρχή της εαρινής περιόδου, ενδέχεται να αμελήσουμε τον έλεγχο της υγείας μας. Όμως τι θα γίνει αν δεν κυλήσουν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια των διακοπών;

Μια ιδανική δικλείδα ασφαλείας, όσον αφορά τη δική σας υγεία και της οικογένειάς σας, προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική. Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά και με πολυετή πείρα στην ασφάλιση ζωής και υγείας, προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα που παρέχουν τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να απολαμβάνουν μια ξένοιαστη ζωή, με σιγουριά και ευελιξία, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους.

Άλλωστε, η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως βασικό της στόχο, να αισθάνονται σιγουριά οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται, έχει αποδείξει έμπρακτα κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, εδώ και 130 χρόνια, ότι η Εμπιστοσύνη, η Αφοσίωση και η Άμεση Εξυπηρέτηση, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εταιρεία να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου, η Εθνική Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει και προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας , έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0,00€, 500,00€, 1.500,00€, 3.000,00€, 6.000,00€ ή 10.000,00€ ετησίως, εφόσον υπάρχει ταυτόχρονα και ομαδική ασφάλιση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Ευελιξία επιλογών και στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Αναλυτικότερα, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι του ποσού των 700,00€ ή των 2.000,00€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες, μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500,00€ ή 3.000,00€ ή 6.000,00€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και 10% ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Σημαντικές Οικογενειακές Εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπλέον, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

Το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά ποσοστό 50%, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.

Σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά ποσοστό 50%.

Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].

Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα

Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.

Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.

Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.
Ασφάλιση για όλους

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας, ιδίως στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.