ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης για την δολοφονία του «Jimmy» δώδεκα χρόνια μετά - Έκκληση για πληροφορίες

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης για την δολοφονία του  «Jimmy» δώδεκα χρόνια μετά - Έκκληση για πληροφορίες

Aνοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης φόνο εκ προμελέτης προμελέτης εναντίον του Δημήτρη Σταύρου άλλως «Jimmy», που διαπράχθηκε το βράδυ της 28ης Μαίου του 2010, στην περιοχή της Ορμήδειας απέναντι από το εστιατόριο Ρομάντζο. 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, η εξέταση της υπόθεσης είχε αρχίσει τότε, όταν μετά από πληροφορία, η αστυνομία ανταποκρίθηκε και βρήκε αυτοκίνητο να φλέγεται σε ανoικτό χώρο. Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως εντός του φλεγόμενου αυτοκινήτου στην θέση του οδηγού ήταν το θύμα, το οποίο έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Την χρονική εκείνη περίοδο, είχαν ανακριθεί διάφορα πρόσωπα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το στυγερό αυτό έγκλημα, ωστόσο κανείς δεν είχε συλληφθεί.

Η απόφαση ανοίγματος του φακέλου δεν εστιάζεται στο γεγονός ότι προκύπτουν νέα στοιχεία, αλλά στα πλαίσια τακτικής και πολιτικής που ακολουθείται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και αφορούν σοβαρές ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Ο Αν. Υπ/μος Μάρκος Πέτρου της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων δήλωσε ότι σκοπός της επανεξέτασης της υπόθεσης είναι να βρεθεί/ούν ο/οι ένοχος/οι, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δοθεί ένα τέλος στο δράμα της οικογένειας του θύματος.

Απευθύνει έκκληση προς το κοινό, εάν κατέχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, να καλέσουν στην εμπιστευτική γραμμή 1443, ή στα τηλέφωνα 24747900 ή 24747904 (ΤΑΕ). Όλες οι πληροφορίες θα χειρίζονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top