Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Μιλώντας σε κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους μέσω βίντεο-σύνδεσης για την κατάσταση της οικονομίας της Ρωσίας, ο Πούτιν δήλωσε ότι ο πληθωρισμός σταθεροποιείται και ότι η λιανική ζήτηση στη χώρα έχει εξομαλυνθεί.
Η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον προϋπολογισμό της για να στηρίξει την οικονομία και τη ρευστότητα σε συνθήκες συρρίκνωσης της δανειοδοτικής δραστηριότητας, ακόμη και αν οι μειώσεις των επιτοκίων της κεντρικής τράπεζας θα καταστήσουν τον δανεισμό φθηνότερο, ανέφερε τη Δευτέρα.
Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η Ρωσία θα πρέπει να επιταχύνει τη διαδικασία χρήσης των εθνικών νομισμάτων στο εξωτερικό εμπόριο υπό τις νέες συνθήκες.
Οι δυτικές χώρες έχουν επιβάλει πρωτοφανείς κυρώσεις στις επιχειρήσεις και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας από τότε που έστειλε στρατεύματα στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου σε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως την αποκαλεί.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις