Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή: Ζήτησε να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει

Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή: Ζήτησε να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί.

Πάσχα στη φυλακή έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού είναι προφυλακισμένη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Μάλιστα, ο ίδιος ιερέας μετά την εξομολόγηση, την κοινώνησε.

Υπενθυμίζευαι ότι η 33χρονη, από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μεγάλου Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε της παιδί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE