Ψάχνεις «Cyprus» και σου βγάζει διαφημίσεις για κατεχόμενα - Ξεχωριστή επιλογή σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες το ψευδοκράτος

Ψάχνεις «Cyprus» και σου βγάζει διαφημίσεις για κατεχόμενα - Ξεχωριστή επιλογή σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες το ψευδοκράτος

Γίνεται πάρα πολύ ντόρος για διαφημίσεις σε booking.com και άλλες παρόμοιες διεθνείς ταξιδιωτικές πλατφόρμες που προβάλλουν τα κατεχόμενα.

Το γεγονός έφερε ξανά στο προσκήνιο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΔΙΞΕ, Χρίστος Αγγελίδης. «Οι σελίδες δεν έχουν συναισθήματα, Κάνουν απλά πωλήσεις προϊόντων και στην περίπτωση αυτή πωλούν δωμάτια», σχολίασε χαρακτηριστικά στο ThemaOnline.

Όπως σημείωσε, «τελευταίως, ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτα οι Τούρκοι και οι Τουρκοκύπριοι σε καμπάνιες. Στο booking.com βγαίνει μπανεράκι ‘visit north cyprus’ όταν ψάχνεις Cyprus». Πρόσθεσε, πως στην περιοχή της Αμμοχώστου σου βγάζει πρώτα τα ξενοδοχεία στις ελεύθερες περιοχές και μετά στη συνέχεια της λίστας βγάζει των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, το θέμα χρονίζει. «Το είχαμε μιλήσαμε και με τον τότε ΚΟΤ, ενώ προσπάθειες είχε κάνει και το Υπουργείο Εξωτερικών οι οποίες όμως έπεσαν στο κενό αφού πρόκειται για μία ιδιωτική διεθνή επιχείρηση και μπορεί να πράξει όπως θέλει», σημείωσε.

Μάλιστα, υπάρχουν σελίδες που έχουν διαφορετική επιλογή για «Cyprus» και «Northern Cyprus».

Το ThemaOnline έψαξε σε booking.com και tripadvisor.com και παρόλο που δεν βρήκαμε κάποια διαφήμιση είδαμε ότι υπάρχει ξεχωριστή τοποθεσία για τα κατεχόμενα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE