Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Το νέο τουρκικό διαβατήριο, που θα εκδοθεί τον Αύγουστο, θα φέρει στο μέσο του απεικόνιση της Αγίας Σοφίας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Επειτα από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει προετοιμασίες εδώ και καιρό για την παραγωγή διαβατηρίων. «Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολος λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στη μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο ξένων επιθεωρητών ο Αγγελίδης: Κατασκοπευτικό βαν, χρυσά διαβατήρια και «Πόθεν Έσχες»

Στο μικροσκόπιο ξένων επιθεωρητών ο Αγγελίδης: Κατασκοπευτικό βαν, χρυσά διαβατήρια και «Πόθεν Έσχες»

Σοβαρές σκιές συνεχίζουν να καλύπτουν τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, ο οποίος –σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πολίτης– βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις ανοιχτές καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας και ενδεχόμενη διαφθορά.

BEST OF TOTHEMAONLINE