ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησαν» οι κάμερες – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τις κινήσεις ενός δράστη για την έκρηξη στη μπουτίκ του Άρη

«Μίλησαν» οι κάμερες – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τις κινήσεις ενός δράστη για την έκρηξη στη μπουτίκ του Άρη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε ένα άτομο, μέχρι στιγμής, που φαίνεται ότι πλησίασε την είσοδο με καλυμμένο πρόσωπο, τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, τον πυροδότησε και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία περιμένει να δει όλα τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα με σκοπό των εντοπισμών και άλλων υπόπτων για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άρης Λεμεσού έκανε τα εγκαίνια της νέας του μπουτίκ, στη Λεωφόροο Αμαθούντος , στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό, όπου παρευρέθηκε πληθος κόσμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:25 βομβιστική επίθεση σημειώθηκε, η οποία καταγγέλθηκε από τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα πυροδοτήθηκε μεταλλικό αυτοσχέδιο αντικείμενο γεμάτο εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και στους υαλοπίνακες του καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες από την μπουτίκ μετά τη βομβιστική επίθεση που εξασφάλισε το Themasports:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top