Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την Υπουργό - Το μεσημέρι αναμένεται επανεκτίμηση της κατάστασης της

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την Υπουργό -  Το μεσημέρι αναμένεται επανεκτίμηση της κατάστασης της

Μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η Υπουργός Εργασίας , Ζέτα Αιμιλιανίδου, παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένη στην Εντατική στο νοσοκομείο «Υγεία» στην Ελλάδα.

Η Διευθύντρια Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ενημέρωσε ότι η κατάσταση της Υπουργού είναι κρίσιμη αλλά σταθερή ενώ διευκρίνησε πως υπήρξε μια τελευταία ενημέρωση γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα απο την ομάδα που τη χειρούργησε.

Οσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της Υπουργού τα επόμενα 24ωρα, η κ.Γιαννάκη τόνισε ότι : «Αναμένουμε τώρα το μεσημέρι, θα έχουμε μια συνομιλία με τους γιατρούς της. Είναι και μέλη της οικογένειας της στο πλευρό της. Την αγαπώ, γνωριζόμαστε 20 χρόνια. Θα έχουμε επανεκτίμηση. Το μεσημέρι θα συμπληρωθούν και 24 ώρες από το χειρουργείο».

Στο πλευρό της και όλος ο πολιτικός κόσμος , με μηνύματα συμπαράστασης , όπως και ο κυπριακό λαός όπου μέσα απο τα social media, στέλνουν ευχές και προσευχές για την Υπουργό Υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ζέτα Αιμιλιανίδου, μετά απο έντονους πονοκεφάλους, μεταφέρθηκε επείγον το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου και διαγνώστηκε με ανευρύσμα σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Αμέσως κλήθηκε αεραμπουλα όπου και μεταφέρθηκε στην Αθήνα με αερομεταφορά, λόγω της σοβαρότατης της κατάστασης της και άμεσα μπήκε στο χειρουργείο , το οποίο διήρκησε γύρω στις πέντε ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE