ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα για τα Ζώα: Να γίνουν επιτέλους τα αυτονόητα σε σχέση με τη διαχείριση των φιδιών

Κόμμα για τα Ζώα:  Να γίνουν επιτέλους τα αυτονόητα σε σχέση με τη διαχείριση των φιδιών

To Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Υπουργό Γεωργίας και τον Διευθυντή του Τμήματος.

Περιβάλλοντος όπως επιτέλους «κάνουν τα αυτονόητα σε σχέση με τη διαχείριση των φιδιών και κυρίως αυτών που είναι δηλητηριώδη», ενώ προειδοποιεί ότι αν οι αρμόδιοι δεν λάβουν μέτρα οι πολίτες θα αγανακτήσουν και θα αρχίσουν να σκοτώνουν τα φίδια, όπου και οπουδήποτε τα βρουν, και ας είναι προστατευόμενα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή ενός νέου τσιμπήματος πολίτη από φίδι, το Κόμμα για τα Ζώα κάνει λόγο για «αδυναμία του κράτους να φροντίσει το σοβαρό θέμα που αφορά τη διαχείριση των φιδιών», ενώ σημειώνει πως μόνο το τελευταίο μήνα καταγράφηκαν τρία περιστατικά δαγκώματος από φίδι «και εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα».

Διερωτάται «τι θα γίνει επιτέλους, που θα απευθύνονται οι πολίτες όταν εντοπίζουν ξαφνικά φίδια έξω από την πόρτα τους, στην αυλή τους, ή στο απέναντι χωράφι όταν κάνουν την βόλτα τους και αν θα υπάρξει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και να βγει ξεκάθαρα να δώσει εξηγήσεις;».

Θέτει επίσης το ερώτημα «μέχρι πότε θα συνεχίζουν κάποιοι να σφυρίζουν αμέριμνα, χωρίς να δίνουν λύσεις», για να προσθέσει «αν απλά θα περιμένουμε τη δράση αυτή να την αναλαμβάνει ένας ιδιώτης ο οποίος τρέχει από τη μια επαρχία στην άλλη και να μην προλαβαίνει, ο οποίος ωστόσο δεν δουλεύει δωρεάν και είναι πλέον πρωτάκουστο και απαράδεκτο να πληρώνουν οι πολίτες την νύφη».

Πηγη: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top