Νεκρή 59χρονη σε παραλία του Πρωταρά - Η Αστυνομία διερευνά αφύσικο θάνατο

Νεκρή 59χρονη σε παραλία του Πρωταρά - Η Αστυνομία διερευνά αφύσικο θάνατο

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε παραλία του Πρωταρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 59χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία βρισκόταν για μπάνιο στην παραλία Greenbay ενώ κάποια στιγμή λουόμενοι εκέι γύρω, την εντόπισαν αναίσθητη.

Οι λουόμενοι ειδοποίησαν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο και την παρέλαβε μεταφέρνοντας την στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Εκεί ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Η διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις στο σώμα της 59χρονης, ενώ επισημάνθηκε πως έφερε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα ακριβή αίτια θα διαφανούν στην νενομισμένη νεκροτομή.

Η Αστυνομία εξετάζει αφύσικο θάνατο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.