LIKE ONLINE

Απίστευτο: Προσποιήθηκε τον τραυματία και μεταφέρθηκε με καροτσάκι σε αεροδρόμιο της Τουρκίας για να γλιτώσει την ουρά - Βίντεο

Απίστευτο: Προσποιήθηκε τον τραυματία και μεταφέρθηκε με καροτσάκι σε αεροδρόμιο της Τουρκίας για να γλιτώσει την ουρά - Βίντεο

Ένας 28χρονος προσπάθησε με ένα ύπουλο τρόπο να αποφύγει την ουρά σε αεροδρόμιο της Τουρκίας.

Ένας πονηρός τουρίστας που βρέθηκε για διακοπές στην Τουρκία σκαρφίστηκε έναν ύπουλο τρόπο για να αποφύγει την ουρά στο αεροδρόμιο. Τι έκανε; Προσποιήθηκε τον τραυματία ζητώντας να τον μεταφέρουν με αναπηρικό καροτσάκι.

Ο 28χρονος «απατεώνας» προσποιήθηκε ότι γύρισε τον αστράγαλό του στον αεροδρόμιο Μιλάς-Μπορντούμ, καθώς φοβόταν ότι θα έχανε την πτήση του λόγω της τεράστιας ουράς που είχε δημιουργηθεί. Όταν το προσωπικό είδε την κάλτσα στο πόδι του και τον ρώτησε αν μπορούσε να ταξιδέψει, εκείνος είπε ότι στραμπούληξε τον αστράγαλό του πηγαίνοντας προς το αεροδρόμιο.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του είπαν να μην ανησυχεί, τον έβαλαν σε ένα καροτσάκι και τον μετέφεραν μέχρι τη θέση του στο αεροπλάνο. Μάλιστα, του έδωσαν μια ολόκληρη σειρά μέσα στο αεροπλάνο για να απλώσει το πόδι του.

Ο 28χρονος βιντεοσκόπησε το ύπουλο σχέδιό του, το οποίο ολοκληρώθηκε όταν έφτασε στον προορισμό του. Τότε σηκώθηκε κανονικά από το καροτσάκι και άρχισε να τρέχει περήφανoς για το γεγονός ότι κατάφερε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Το βίντεό του που δημoσιεύτηκε στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές. «Καταπληκτικό τι μπορείς να πετύχεις φορώντας μια κάλτσα», έγραψε και τα σχόλια όπως είναι φυσικό πήραν φωτιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top