ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη – «Πώς ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;»

Πυρά ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη – «Πώς ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;»

Νέα πυρά από ΔΗΣΥ, εναντίον της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη και την συνεργασία του από το ΔΗΚΟ, έριξε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, μέσω δήλωσης του. 

Δείτε αυτούσια τη δήλωση: 

Τις προηγούμενες μέρες, ο Νικόλας Παπαδόπουλος μας αποκάλυψε το σχέδιο ΔΗΚΟ και Νίκου Χριστοδουλίδη για τη διακυβέρνηση της χώρας: Ένα σχέδιο που προετοίμαζαν μήνες.

Στην αρχή ως κοινή υποψηφιότητα ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ. Στη συνέχεια μόνοι τους. Και όπως ακριβώς δήλωσε για τον Νίκο Χριστοδουλίδη: «Βάζει υποψηφιότητα απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό».

Ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει εξηγήσεις να δώσει στους πολίτες. Ειδικά στους Συναγερμικούς που τον πίστεψαν. Δήλωνε ότι είναι νωρίς για συζητήσεις. Και την ίδια ώρα κατάστρωνε σχέδια με το ΔΗΚΟ. Σήμερα δηλώνει στους Συναγερμικούς Συναγερμικός, στους ανεξάρτητους ανεξάρτητος, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία. Αυτή είναι η αλλαγή.

Πρώτα η λογοκλοπή, μετά αυτό. Πώς μπορείς να ζητάς την εμπιστοσύνη του πολίτη με τα ψέματα; Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;

Οι Συναγερμικοί μπορεί να κάνουν αυστηρή κριτική στη παράταξή τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν κρίση και αξιοπρέπεια.

Κανένα φθηνό κόλπο δεν θα αποσπάσει την προσοχή τους από το γεγονός ότι η Κύπρος χρειάζεται τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έμπειρη και σταθερή ηγεσία. Που θα μας κατευθύνει με ασφάλεια στην Κύπρο της επόμενης μέρας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top