«Μίλησε» η νεκροτομή του 35χρονου νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 35χρονου νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 35χρονου, Γιώργου Κορωνίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαία σύγκρουση στο Παραλίμνι την Τετάρτη, 29 Ιουνίου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, καθώς επίσης και κάταγμα σπονδυλικής στήλης.

Υπενθυμίζουμε πως, ο άτυχος 35χρονος ήταν νοσηλευτής στο επάγγελμα και έχασε τη μάχη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα 36χρονης.

Η 36χρονη στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον χώρο διαμονής της, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του 35χρονου με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος.

Στην 36χρονη οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/06) υπέκυψε στα τραύματα του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE