Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα - Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του

Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα - Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Η οχλαγωγία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες χθες Κυριακή, στην περιοχή της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Νάπας, όπου αριθμός προσώπων, φέρεται να έριχναν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε παρακείμενα κτίρια και διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας τους ζημιές.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αφού αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου γύρω στη 1.00 σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE