Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα - Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του

Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα - Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Η οχλαγωγία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες χθες Κυριακή, στην περιοχή της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Νάπας, όπου αριθμός προσώπων, φέρεται να έριχναν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε παρακείμενα κτίρια και διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας τους ζημιές.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αφού αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου γύρω στη 1.00 σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE