Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα στη Λευκωσία

Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα στη Λευκωσία

Ήταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, στις 3:45 τα ξημερώματα σήμερα, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας 34χρονου και 31χρονου, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης οικίας στη Λευκωσία. 

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα δύο αυτοκίνητα συνολικής αξίας 36.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε διάφορα αντικείμενα τα οποία βρίσκονταν στον χώρο στάθμευσης, καθώς και στην τοιχοποιία της κατοικίας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.