Ουκρανία: «Η συμφωνία με τη Ρωσία για τα σιτηρά να επεκταθεί σε άλλα προϊόντα»

Ουκρανία: «Η συμφωνία με τη Ρωσία για τα σιτηρά να επεκταθεί σε άλλα προϊόντα»

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θέλει η συμφωνία, η οποία οδήγησε στη χαλάρωση του ναυτικού αποκλεισμού των λιμανιών της από τη Ρωσία και στην επανέναρξη των εξαγωγών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας και του Βοσπόρου να επεκταθεί για να συμπεριλάβει και άλλα προϊόντα, ιδίως τα μέταλλα, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Financial Times.

«Η συμφωνία αφορά την εφοδιαστική, την κίνηση πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», εξήγησε ο Τάρας Κάσκα, Υφυπουργός Οικονομίας της Ουκρανίας, στην οικονομική εφημερίδα. «Ποια η διαφορά μεταξύ των σιτηρών και του σιδηρομεταλλεύματος;», διερωτήθηκε ο κ. Κάσκα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE