Άλλος για Πειραιά; – Τον τσάκωσαν στο λιμάνι Λεμεσού με πλαστά έγγραφα

Άλλος για Πειραιά; – Τον τσάκωσαν στο λιμάνι Λεμεσού με πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε 42χρονο προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στη Λεμεσό, καθώς φέρεται να επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 42χρονος εμφανίστηκε στις 10:30 στο λιμάνι Λεμεσού, όπου θα αναχωρούσε το επιβατικό οχηματαγωγό M/V Daleela, παρουσιάζοντας άδεια παραμονής σε ευρωπαϊκή χώρα, για την οποίαν ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστή.

Σε έλεγχο που ακολούθησε για την γνησιότητα της άδειας, διαπιστώθηκε ότι αυτή δεν συνάδει με τα στοιχεία ασφάλειας που είναι καταχωρημένα στο σύστημα ελέγχου εγγράφων. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το έγγραφο που παρουσιάστηκε δεν ανταποκρινόταν στις δικλείδες ασφαλείας υπό υπεριώδεις ακτίνες και ως εκ τούτου ήταν πλαστό.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, οπού ανακρινόμενος προέβαλε διαφόρους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Εναντίον εκδόθηκε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE