Ατελείωτες ουρές στο Εδιμβούργο - Χιλιάδες Βρετανοί περιμένουν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα - Δείτε φωτογραφίες

Ατελείωτες ουρές στο Εδιμβούργο - Χιλιάδες Βρετανοί περιμένουν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα - Δείτε φωτογραφίες

Μετά τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου, ξεκίνησε απόψε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της Ελισάβετ Β΄.

Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά για να μπουν στον ναό του Αγίου Αιγιδίου και να τιμήσουν τη βασίλισσα, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σε ηλικία 96 ετών.

Το κλειστό φέρετρο, σκεπασμένο με το σκωτσέζικο βασιλικό λάβαρο, θα παραμείνει για 24 ώρες στο Εδιμβούργο και αύριο το βράδυ θα μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο. Από το βράδυ της Τετάρτης, θα εκτεθεί για λαϊκό προσκύνημα στο Γουεστμίνστερ.

Η κηδεία της βασίλισσας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες από το Εδιμβούργο

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.