Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, όχημα κλάπηκε από συνεργείο αυτοκινήτων αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που βρισκόταν σταθμευμένο σε συνεργείο αυτοκινήτων στη βιοτεχνική περιοχή Λάρνακας κλάπηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (9/9) - ξημερώματα Σαββάτου.

Άγνωστο παραμένει ακόμη πως οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στα κλειδιά του αυτοκινήτου. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας.

Εταιρεία ενοικιάσεως ανέβασε σήμερα φωτογραφίες από το όχημα στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για Audi A3 Cabrio άσπρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής NTY128. Αν το εντοπίσετε, ενημερώστε την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.