Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, όχημα κλάπηκε από συνεργείο αυτοκινήτων αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που βρισκόταν σταθμευμένο σε συνεργείο αυτοκινήτων στη βιοτεχνική περιοχή Λάρνακας κλάπηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (9/9) - ξημερώματα Σαββάτου.

Άγνωστο παραμένει ακόμη πως οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στα κλειδιά του αυτοκινήτου. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας.

Εταιρεία ενοικιάσεως ανέβασε σήμερα φωτογραφίες από το όχημα στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για Audi A3 Cabrio άσπρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής NTY128. Αν το εντοπίσετε, ενημερώστε την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Σοκ και ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην Ανάγεια και όχι μόνο, η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου Αντώνη Κουρρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη θάλασσα του Κιτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE