Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών – Δικηγόρος: «Γιατί συζητούμε για μια βλακώδη υπόθεση;»

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών – Δικηγόρος: «Γιατί συζητούμε για μια βλακώδη υπόθεση;»

Προκλητική χαρακτηρίστηκε η τοποθέτηση συνηγόρου υπεράσπισης έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ενώπιον συγγενών θυμάτων και μελών οργανώσεων.

Ένας εκ των δικηγόρων των υπόπτων υποστήριξε ότι υπάρχει γενικό αίσθημα ανασφάλειας και ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία. Αναφερόταν στους δεκάδες αστυνομικούς που βρίσκονται εντός και εκτός δικαστηρίου (γύρω στους 40) και στα 30-40 μέλη οργανώσεων.

Έτσι η διαδικασία για καταχώρηση υπόθεσης ώστε να παραπεμφθούν στο κακουργιοδικείο οι 4, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (14/07).

Για τους κατηγορούμενους, εκδόθηκε προφυλακιστήριο έγγραφο για πέντε ημέρες.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το μαρτυρικό υλικό ανέρχεται στις 2.000 σελίδες. Σημειώστε ότι ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχέση με τις καταθέσεις. Υπολογίζεται ακόμη 40 μαθητές που θήτευσαν στο σύστημα μαθητείας, όπου ο κατηγορούμενος πατέρας είχε καθήκοντα θα κληθούν για κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE