ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό θαύμα σε Κύπριο Αστυνομικό – «Μην φοβάσαι δεν σε αφήνουμε να φύγεις» - «Ήσουν πεθαμένος και αναστήθηκες»

Συγκλονιστικό θαύμα σε Κύπριο Αστυνομικό – «Μην φοβάσαι δεν σε αφήνουμε να φύγεις» - «Ήσουν πεθαμένος και αναστήθηκες»

Ένα απίστευτο θαύμα βίωσε Κύπριος Αστυνομικό, όπως έκανε γνωστό ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Μάριος Χαπέρης, στο Sigma, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

«Είχαμε στο μυαλό μας για ένα προσκύνημα του Αγίου Εφραίμ και του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Αφού με ενημέρωσε ο πρωτοσύγκελος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά ότι θα γίνει τελικά το προσκύνημα την επόμενη ημέρα, χτυπάει το τηλέφωνό μου, και ενώ δεν είχα ενημερώσει κανένα για το προσκύνημα, μου μίλησε ένας αστυνομικός με το όνομα Κώστας, ο οποίος ήθελε να μου διηγηθεί ένα θαύμα», είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε ο αστυνομικός, τον Ιανουάριο του 2022 ανακάλυψε ένα πρόβλημα με την καρδιά του.

«Από τότε μέχρι και τον Ιούνιο ήμουνα μπες βγες στα νοσοκομεία για εξετάσεις», ανέφερε.

«Τον Ιούνιο, οι γιατροί στην Κύπρο μου συνέστησαν όπως μεταβώ στην Αγγλία για επέμβαση. Μετά από 10 ημέρες επέστρεψα στην Κύπρο αλλά για κάποιο λόγο φούσκωνα. 15 Ιουνίου πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι υπάρχει υγρό στην καρδιά», συνέχισε.

«18 Ιουνίου το απόγευμα ημέρα Σάββατο, οι γιατροί ενημέρωσαν την γυναίκα μου ότι μπήκα σε καταστολή μιας και η κατάσταση της υγείας μου δεν ήταν καθόλου καλή. Το βράδυ της ίδιας μέρας την  ενημέρωσαν πως η κατάσταση μου είναι μη αναστρέψιμη και ότι είναι πολύ δύσκολο να βγει το βράδυ. Σημειώστε ότι η γυναίκα μου ήταν με ένα παιδί στο σπίτι 5 χρονών και εγώ σε καταστολή να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Οι πιθανότητες που μου έδωσαν μάλιστα ήταν μισό τις εκατό να βγάλω το Σαββατοκύριακο και 1% να προλάβω να μεταφερθώ με air ambulance στην Αγγλία για να δούνε έστω τι συμβαίνει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαπέρη, επικοινώνησαν με 3 αερογραμμές αλλά λόγο της κρισιμότητας της κατάστασης του αστυνομικού,  καμία δεν αναλάμβανε την ευθύνη μεταφοράς του μέχρι που βρέθηκε μια εταιρεία στις 19 Ιουνίου για να τον μεταφέρει.

Ενδιάμεσα είχε πάθει 2 ανακοπές στην Κύπρο και 2 στην Αγγλία, όπως αναφέρει, ενώ οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό κατάφεραν σε όλες τις περιπτώσεις να τον επαναφέρουν.

Ο Γιατρός ενημέρωσε τον γαμπρό του αστυνομικού, που βρισκόταν δίπλα εκεί ότι την επόμενη μέρα, Δευτέρα 20 Ιουνίου δηλαδή, μπορεί να τον βάλει χειρουργείο αλλά οι πιθανότητες  ήταν απειροελάχιστες.

Ο αστυνομικός περιγράφοντας το θαύμα που βίωσε ανέφερε ότι «ενώ ήμουν σε καταστολή τυλιγμένος σε κρεβάτι χειροπόδαρα και δεμένος, το κεφάλι μου κοιτούσε προς τα κάτω, εμφανίζονται μπροστά μου 2 Άγιοι και μου λένε με χαμόγελο «Μην φοβάσαι δεν σε αφήνουμε να φύγεις»

«Ο ένας κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ο Άγιος Εφραίμ, από το ύψος και την φλόγα στα χέρια του αλλά τον δεύτερο δεν μπορούσα να τον διακρίνω», συμπλήρωσε.

«Τελειώνοντας το χειρουργείο το οποίο για κάποιο λόγο πήγε ανέλπιστα καλά, ευχαρίστησα τον γιατρό μου. Η απάντηση του ήταν «Κώστα είχες μαζί σου τον Θεό και τους Αγίους». Τότε του μίλησα και του είπα όλα όσα είδα την ώρα του χειρουργείου για να μου πει "Ήμουν σίγουρος πως είχες μαζί σου Άγιο". Φεύγοντας από το νοσοκομείο, οι νοσοκόμες όταν με είδαν να περπατάω, άρχισαν να δακρύζουν. Αναρωτήθηκα γιατί..Την απάντηση την πήρα από τον κουμπάρο μου «Ήσουν κουμπάρε πεθαμένος και αναστήθηκες», είπε καταληκτικά.

«Επιστρέφοντας στην Κύπρο, μίλησα με την γυναίκα μου η οποία έχει ιδιαίτερη αγάπη και πίστη στον Άγιο Εφραίμ και της είπα όλα όσα έζησα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν όμως ο δεύτερος Άγιος προστάτης μου. Το μόνο που θυμόμουν χαρακτηριστικά ήταν τα γυαλάκια του. Την επόμενη ημέρα  κτυπάει το τηλέφωνό μου από ένα αγαπημένο συνάδελφο, ο οποίος μου ζήτησε να πάω να ανάψω ένα κεράκι στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Απολλώνιο Νοσοκομείο στην Λευκωσία. Ένιωσα ότι έπρεπε να πάω και ζήτησα της γυναίκας μου να πάμε μαζί. Μπαίνοντας μέσα και αντικρίζοντας την εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού λύγισα και ξέσπασα σε κλάματα συγκίνησης. Κατάλαβα αμέσως ποιος ήταν τελικά ο δεύτερος Άγιος προστάτης μου μαζί με τον Άγιο Εφραίμ. Ποιοι ήταν οι Άγιοι που έκαναν ακόμη και τον ίδιο το γιατρό να μου πει ότι είχα τον Θεό και Αγίους μαζί μου και ποιοι ήταν οι Άγιοι που έκαναν τις νοσοκόμες να δακρύζουν από συγκίνηση βλέποντας εμένα να περπατάω και να φεύγω από το νοσοκομείο της Αγγλίας»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top