Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Φασούρι - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Φασούρι - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα την Τετάρτη, στην περιοχή Φασουρίου, η οποία εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις αυτή την ώρα οι επίγειες δυνάμεις προβαίνουν σε τελικές κατασβέσεις και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ίκαρος 2», ενώ συνολικά οκτώ πυροσβεστικά πτητικά μέσα επιχείρησαν στην περιοχή, με τον συντονισμό να αναλαμβάνει ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς.

Επίσης, για την κατάσβεση συνέδραμαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών και των Βρετανικών Βάσεων.

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE