Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές παράτυπων μεταναστών ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές παράτυπων μεταναστών ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με την άφιξη σήμερα τα ξημερώματα 14 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί να επιβαίνουν σε βάρκα σε απόσταση 6 ναυτικών μιλίων ανοικτά του Κάβο Γκρέκο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των έλεγχο των στοιχείων των πιο πάνω αλλοδαπών, οι οποίοι με τη συνοδεία της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας κατέπλευσαν στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων που φέρονται να είναι οι διακινητές και οδηγοί της συγκεκριμένης βάρκας.

Τα πιο πάνω τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 23, 20, 24 και 23 ετών συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων για τα αδικήματα της υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, υποβοήθησης με σκοπό την αποκόμιση κέρδους καθώς και άλλα συναφή αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ τα υπόλοιπα οκτώ πρόσωπα οδηγήθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE