ΠΑΡΑ-THEMA

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχασα τους γονείς μου σε 3 μήνες» - Χιλιάδες τα γιατί

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχασα τους γονείς μου σε 3 μήνες» - Χιλιάδες τα γιατί

Φανερά συγκινημένος ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε για τους γονείς και αδερφό του που έχασε νωρίς.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Όμορφη Μέρα», ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως έχασε τους δύο του γονείς σε διάστημα τριών μηνών. «Ήταν δύσκολο και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με χιλιάδες ερωτήματα γιατί… πρώτος έφυγε ο πατέρας μου και η μητέρα μου τον ακολούθησε γιατί πιστεύω ότι ήταν τόσο δεμένοι. Μετά έχασα τον αδερφό μου που ζούσε στις ΗΠΑ…ήταν δύσκολη η διαδικασία μετάβασης εκεί λόγω της γραφειοκρατίας για θεώρηση βίζας».

Μάλιστα σημείωσε πως έδωσε υπόσχεση να είναι πιο κοντά με την οικογένεια του αδερφού του, την γυναίκα και τα παιδιά του τα οποία έχουν στενή επαφή μέχρι και σήμερα με τα δικά μου.

«Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό που έχουμε όλοι και έχω πολλές ενοχές γιατί και ως υπουργός αλλά και τώρα ως υποψήφιος ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα πρέπει να είναι όσο πιο ποιοτικός γίνεται», ανέφερε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε και στη σύζυγό του, η οποία όπως τόνισε αναλαμβάνει την μεγαλύτερη ευθύνη για το μεγάλωμα των τεσσάρων κορών του.

Ερωτηθείς εάν ήθελε ποτέ να έχει γιο, απάντησε πως «η σύζυγος μου ήθελε αλλά εγώ συνήθισα με τις κόρες… ακόμη και την τέταρτη φορά που έμεινε έγκυος προτιμούσα κόρη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top