Υπό την απειλή όπλου - Δείτε τη στιγμή που ένοπλοι απαγάγουν παιδί στη μέση του δρόμου στο Μεξικό - Βίντεο

Υπό την απειλή όπλου - Δείτε τη στιγμή που ένοπλοι απαγάγουν παιδί στη μέση του δρόμου στο Μεξικό - Βίντεο

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που ένα εννιάχρονο αγόρι απήχθη υπό την απειλή όπλου όταν η μητέρα του το πήγαινε στο σχολείο στην πόλη Huehuetoca στο κέντρο του Μεξικού.

Το αγόρι κρατούσε το χέρι της μητέρας του καθώς περπατούσαν μπροστά σε έναν άλλο γονέα με το παιδί του τη Δευτέρα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι πετάχτηκαν από ένα κόκκινο όχημα.

Δείτε το βίντεο:

Ένας ένοπλος άρπαξε το φοβισμένο αγόρι και το πήρε στο αυτοκίνητο, ενώ ο άλλος δράστης χτύπησε τη γυναίκα στο πλάι του κεφαλιού με ένα όπλο και της άρπαξε τα υπάρχοντά της.

Μεξικό: Σώθηκε το παιδί μετά από επέμβαση των Αρχών

Οι απαγωγείς τράπηκαν σε φυγή και αργότερα επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγοριού για να ζητήσουν λύτρα 200.000 δολαρίων με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του.

Οι Αρχές του Μεξικού ξεκίνησαν έρευνα και μπόρεσαν να εντοπίσουν το αγόρι και τους απαγωγείς του σε δύο κατοικίες μόλις πέντε μίλια μακριά.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι το βράδυ της Τετάρτης και έσωσαν το αγόρι. Τα μάτια του ήταν καλυμμένα με ένα κομμάτι ύφασμα που τον εμπόδιζε να έχει οπτική επαφή με τους απαγωγείς του.

Τέσσερις ενήλικοι άνδρες, τέθηκαν υπό κράτηση μαζί με δύο ενήλικες γυναίκες, ενώ συνελήφθη και μια έφηβη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE