ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χαμός μετά την ανακοίνωση της ποινής για το «Αλεξούι» - Φωνές και φυγάδευση συγγενών! (φωτογραφίες-video)

Χαμός μετά την ανακοίνωση της ποινής για το «Αλεξούι» - Φωνές και φυγάδευση συγγενών! (φωτογραφίες-video)

Ένταση μετά την ανακοίνωση της ποινής (17 χρόνια φυλακή) του καταδικασθέντα για ανθρωποκτονία Αλέξη Αναστασίου, στην δικαστική αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Οι συγγενείς του θύματος, του 22χρονου Αγγλοκύπριου, Μάικλ Άντονι Λούης Μηνά, άρχισαν να φωνάζουν έντονα, εκφράζοντας δυσαρέσκεια θεωρώντας μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στο «Αλεξούι». Παρόλο που είχε καταδικασθεί σε ανθρωποκτονία και όχι φόνο εκ προμελέτης, εντούτοις τα μέλη της οικογένειας του θανόντος έλπιζαν να επιβληθεί βαρύτερη ποινή…

Πιο έντονη ήταν η αδερφή του θύματος, η οποία ήταν εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά.

Δυστυχώς, η ένταση δεν εκτονώθηκε με τις φωνές. Συγγενείς του θύματος στράφηκαν προς το μέρος συγγενών και φίλων του Αλέξη Αναστασίου.

Ωστόσο η παρέμβαση της αστυνομίας για προστασία των ανθρώπων του καταδικασθέντα ήταν άμεση και σωτήρια. Οι αστυνομικοί τους φυγάδευσαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μέχρι τις 15:00 οι συγγενείς του θύματος παρέμεναν στο χώρο του δικαστηρίου.  Δεν έφευγαν μέχρι να μεταφερθεί το Αλεξούι. Η κλούβα έφτασε στον χώρο γύρω στις 15:04.

Πάντως, οι αντιδράσεις των συγγενών του θύματος δεν είχαν καταλαγιάσει. Η μητέρα του θανόντος φώναζε ότι πλέον δεν μπορούσε να δει τον γιό της.

Κανείς δεν μπορούσε να μην λάβει υπόψιν τον πόνο ψυχής της. Ποιος μπορεί να αδικήσει μια μάνα που κλαίει για το παιδί της;

Κατά τη μεταφορά του Αλέξη Αναστασίου στην κλούβα οι γονείς του Μάικλ Άντονι Λούης Μηνά, φώναζαν «φονιά» απευθυνόμενοι, ασφαλώς, στον 17χρονο καταδικασθέντα.

Από το μένος των συγγενών του θύματος δεν ξέφυγαν ούτε δημοσιογράφοι, τους οποίους αποδοκίμασαν.

Χριστιάνα Γαβριήλ

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ποινή φυλάκισης 17 χρόνων στο Αλεξούι – Καθίσταται ο μοναδικός ανήλικος βαρυποινίτης

Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Απόφαση για «Αλεξούι»: Η αδελφή του θύματος σήκωσε τους δημοσιογράφους

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top