ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Υπουργός δημοσιονομικών»: Παραδέχθηκε κομματικές προσλήψεις στο Βαρώσι

«Υπουργός δημοσιονομικών»: Παραδέχθηκε κομματικές προσλήψεις στο Βαρώσι

Επτά άτομα που πρόσκεινται στο τ/κ ΔΚ προσλήφθηκαν λίγο πριν το εκλογικό συνέδριο του κόμματος, ως φύλακες, στην περιοχή του Βαρωσιού που άνοιξε το καθεστώς και η Τουρκία.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, το θέμα είχε εγείρει ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Ντεβρίμ Μπαρτσίν μιλώντας στη «βουλή» για τις έκτακτες προσλήψεις στο «δημόσιο» από τα κόμματα της «συγκυβερνησης». Ο κ. Μπαρτσίν είπε ότι οι προσλήψεις έγιναν μέσω του «υπουργείου τουρισμού», όπου «υπουργός» είναι ο Φικρί Ατάογλου που είχε ξαναβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΔΚ τον περασμένο μήνα. Στην προσπάθειά του, είπε ο «βουλευτής» της αντιπολίτευσης, να κερδίσει ψήφους ο κ. Ατάογλου προσέλαβε αυτά τα 7 άτομα ως φύλακες για την περιοχή της περίκλειστης Αμμοχώστου που είναι ανοικτή και αυτές οι προσλήψεις θα κοστίζουν το χρόνο 1.437.000 ΤΛ.

Ο «υπουργός δημοσιονομικών», Αλισιάν Σιάν επιβεβαίωσε ότι αυτές οι προσλήψεις έγιναν από το «υπουργείο τουρισμού», χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Ο Φικρί Ατάογλου επανεξελέγη τότε πρόεδρος του ΔΚ, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στην «συγκυβέρνηση» στα κατεχόμενα, μαζί με το ΚΕΕ και το ΚΑ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top