ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποσύρεται από την κοινή προσπάθεια των 4 υποψηφίων o Πρωτοπαπάς - Προχωρά την προεκλογική του

Αποσύρεται από την κοινή προσπάθεια των 4 υποψηφίων o Πρωτοπαπάς - Προχωρά την προεκλογική του

Να αποσυρθεί από την κοινή προσπάθεια των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αποφάσισε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς και το εκλογικό του επιτελείο, αποφάσισαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους, ήπια διαχείριση της προεκλογικής εκστρατείας και αναβολή σειράς προεκλογικών δράσεων, ώστε να μην επηρεαστεί η κοινή προσπάθεια των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Το ενδιαφέρον της κοινωνίας των πολιτών για την κοινή προσπάθεια των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ήταν εξ αρχής μεγάλο αφού δίνει ελπίδες για μια ισχυρή υποψηφιότητα, πέραν αυτών από τους τρεις κομματικούς υποψηφίους που πολλοί απορρίπτουν.

Ωστόσο, οι διαδικασίες μεταξύ των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάδειξης κοινής υποψηφιότητας, παρά το καλό κλίμα στο οποίο διεξάγονται, έχουν επεκταθεί χρονικά, χωρίς να διαφαίνεται φως στην άκρη της σήραγγας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς και το εκλογικό του επιτελείο, αποφάσισαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους, ήπια διαχείριση της προεκλογικής εκστρατείας και αναβολή σειράς προεκλογικών δράσεων, ώστε να μην επηρεαστεί η κοινή προσπάθεια των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων.

Το γεγονός ότι έχει περάσει σημαντικός προεκλογικός χρόνος από την έναρξη των διαβουλεύσεων, χωρίς ορατό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ώστε να διαφανεί η ενδεχόμενη θετική ή αρνητική κατάληξη, έχει επηρεάσει αισθητά την προώθηση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Πρωτοπαπά.

Για τους πιο πάνω λόγους, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ευχαριστεί τους ανθυποψηφίους – συνυποψηφίους τους Μάριο Ηλιάδη, Αχιλλέα Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Χριστοφίδη για την συνεργασία και ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την εν λόγω πρωτοβουλία. Για την απόφαση αυτή έχουν ήδη ενημερωθεί οι τρεις συνυποψήφιοι.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και θα παρακολουθούμε με προσοχή την εξέλιξη της πρωτοβουλίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top