Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική - Αποκόπηκε κορμός δέντρου από την κακοκαιρία

Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική - Αποκόπηκε κορμός δέντρου από την κακοκαιρία

Βροχές οι οποίες ήταν έντονες κατά διαστήματα, κυρίως μετά τα μεσάνυκτα, σημειώθηκαν στην επαρχία Πάφου με αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης να σημειωθεί αποκοπή κορμού δέντρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου σημειώθηκε πτώση κορμού δέντρου.

Η σκηνή αποκόπηκε από την Τροχαία Πάφου. Ακολούθως μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας απομάκρυναν το δέντρο από το οδόστρωμα.

Από την πτώση δεν προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE