Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το πρωινό», έφτασε στο χωριό του Αγρινίου που μένει ο πατέρας του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου από τον Κολωνό και προσπάθησε να μιλήσει μαζί του.
Ωστόσο, ο Παναγιώτης Μίχος μόλις είδε το τηλεοπτικό συνεργείο άρχισε να φωνάζει και απείλησε τον δημοσιογράφο ότι θα αμολήσει το σκυλί: «Θα αφήσω το σκυλί, φύγε» φώναζε την ώρα που πλησίαζε ο δημοσιογράφος.
«Το αμολάω φύγε, τώρα θα δεις» συνέχισε με τον δημοσιογράφο να απομακρύνεται κακήν κακώς από το σημείο.
Οι συγχωριανοί της οικογένειας Μίχου μίλησαν στην κάμερα, λέγοντας πως «δεν είναι καλή οικογένεια» και εξέφρασαν τη θλίψη για το παιδί, ενώ κάποιοι πρόσθεσαν «να πεθάνουν οι παιδοβιαστές στη φυλακή, να μην βγαίνουν έξω».
Πηγή: newsit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις