LIKE ONLINE

YouTuber έγινε εκατομμυριούχος στα 29 - Έκανε απλώς βίντεο και τώρα αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα

YouTuber έγινε εκατομμυριούχος στα 29 - Έκανε απλώς βίντεο και τώρα αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα

Ένας YouTuber που ξοδεύει απίστευτα χρήματα σε εξωτικές διακοπές και σε πολυτελή αυτοκίνητα αποκάλυψε πώς κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος στα 29.

Ο Τσάρλι Τσανγκ κερδίζει πάνω από 1,3 εκατ. λίρες τον χρόνο μοιράζοντας οικονομικές συμβουλές στο ίντερνετ.

Εγκατέλειψε το κολέγιο το 2014 και επιδίωκε μια καριέρα ως γιατρός, αλλά απορρίφθηκε από περισσότερες από 15 ιατρικές σχολές.

Ο Τσανγκ, από την Καλιφόρνια, ξεκίνησε τότε να κάνει διάφορες δουλειές για πέντε χρόνια, καθώς και να εργάζεται ως μοντέλο, ενώ δημιούργησε επίσης δική του επιχείρηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlie Chang (@charlie__chang)

Ωστόσο δεν ένιωθε ικανοποιημένος με τα χρήματα που έβγαζε οπότε στράφηκε στο YouTube.

Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο σχεδόν καθημερινά, συγκεντρώνοντας ελάχιστα views σε κάθε κλιπ.

Αλλά μετά την πανδημία το 2020, τα views του εκτοξεύτηκαν, καθώς οι χρήστες ξεκίνησαν σταδιακά να κλικάρουν ολοένα και περισσότερο στο σχετικό με τις ΗΠΑ περιεχόμενο που ανέβαζε.

«Όταν τα βίντεο έγιναν viral, εγγράφηκα στο YouTube Adsense για να βγάλω περισσότερα χρήματα από το κανάλι μου. Τότε ήταν που ξεκίνησε το ταξίδι μου στο παθητικό εισόδημα. Το 2021 είχα έσοδα 1,5 εκατ. δολαρίων», δήλωσε στο CNBC.

Πλέον ο Τσανγκ, ο οποίος μετρά 820.000 συνδρομητές στο YouTube, απολαμβάνει μια άκρως πολυτελή ζωή.

Η σελίδα του στο Instagram αποκαλύπτει πώς ξοδεύει τα χρήματά του σε supercars, χλιδάτες διακοπές και επώνυμα brands.

Μια φωτογραφία τον δείχνει να ποζάρει δίπλα σε μια λευκή Ferrari 458, η οποία μπορεί να κοστίζει στη λιανική πώληση πάνω από 200.000 λίρες.

Αν και ξόδεψε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τον περασμένο Νοέμβριο, στους followers του είπε «να δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες έναντι των υλικών αγαθών».

«Το να πάρω αυτό το αυτοκίνητο ήταν λιγότερο σουρεαλιστικό από ό,τι όταν πήρα τη σειρά BMW 3 2-17 πριν από τέσσερα χρόνια. Θυμάμαι να επιστρέφω σπίτι με εκείνο το αμάξι και νόμιζα ότι ονειρευόμουν, επειδή ήταν το ωραιότερο πράγμα που είχα ποτέ στην κατοχή μου. Αυτό που έμαθα, λοιπόν, είναι ότι τα υλικά αγαθά δεν έχουν πραγματικά σημασία. Οι εμπειρίες είναι που σου μένουν», είπε.

Σε άλλες φωτογραφίες, φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο σε μια πισίνα στο Μαϊάμι, να πίνει ένα κοκτέιλ στην Κόστα Ρίκα και να εξερευνά τη Χαβάη.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top