Γυναίκα στις ΗΠΑ έκλεψε περιπολικό και το τράκαρε σε δέντρο - Δείτε βίντεο

Γυναίκα στις ΗΠΑ έκλεψε περιπολικό και το τράκαρε σε δέντρο - Δείτε βίντεο

Ένα βίντεο ενός αξιοπερίεργου περιστατικού, που αναρτήθηκε στο Twitter από τον @EssBeeSaid, έχει γίνει viral, με σχεδόν 1,5 εκατομμύριο προβολές, 45.000 likes και 4.000 retweets.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Σεντ Λούις ξέφυγε από την αστυνομία, έκλεψε ένα περιπολικό και το τράκαρε σε ένα δέντρο το απόγευμα της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί της Βόρειας Κομητείας φαίνεται να πήγαν στη συγκεκριμένη γειτονιά, αφού ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για γυναίκα που αντιμετώπιζε πιθανά προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε ανθρώπους σε όλη τη γειτονιά.

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συνομιλούν με τη γυναίκα σε έναν ήσυχο δρόμο στο βόρειο St. Louis County. Στη συνέχεια, αρχίζει να τρέχει προς το δρόμο.

«Τι στο διάολο» λέει κάποιος.

Η γυναίκα κάνει κύκλους γύρω από το περιπολικό και μπαίνει μέσα. Οι σαστισμένοι αστυνομικοί προσπαθούν να την τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη βάζει μπρος.

«Σκατά!» φωνάζει κάποιος στο βάθος. «Σκατά! Σας πήρε όλους... Σκατά! Σκατά! Γαμώτο! Oh shiiii! Oh damn!»

Η γυναίκα δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Τελικά οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν τη κοπέλα από το περιπολικό σώα και αβλαβής. Ωστόσο, το περιπολικό δεν είχε την ίδια τύχη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE