ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΤ: Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει προβεί σε ευρεία αναβάθμιση του τουρισμού

ΚΟΤ: Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει προβεί σε ευρεία αναβάθμιση του τουρισμού

Συμμετοχή που κρίνεται άκρως ικανοποιητική είχε ο ΚΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου σε έκθεση για το συνεδριακό τουρισμό και το λεγόμενο τουρισμό κινήτρων στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στο Λονδίνο, τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει προβεί σε ευρεία αναβάθμιση του προϊόντος αυτών των δύο τομέων τουρισμού. Η προβολή του προϊόντος είναι τακτική μέσα από διάφορες προωθητικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να φέρουν εις γνώσει των ενδιαφερομένων τα όσα έχει να προσφέρει το νησί.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων εντάσσεται και η συμμετοχή στο Meetings Show στο συνεδριακό κέντρο Olympia του δυτικού Λονδίνου, που διεξήχθη από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου. Ήταν η τρίτη χρονιά διεξαγωγής της έκθεσης, αυτή τη φορά με 550 εκθέτες από διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας από τη Βρετανία, την Ευρώπη και άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ.

Πέρα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο του ΚΟΤ, οι εκπρόσωποι του Οργανισμού πραγματοποίησαν περί τις 30 προγραμματισμένες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση του αναβαθμισμένου κυπριακού προϊόντος στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού και του τουρισμού κινήτρων (σ.σ.: πακέτα ταξιδιών και εμπειριών που μπορούν να προσφέρουν επιχειρήσεις και άλλοι φορείς σε στελέχη τους ως κίνητρο επίτευξης στόχων) προς μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους φορείς και διεξήχθησαν διάφορες συζητήσεις επί των ευκαιριών που παρέχει η Κύπρος για τη διοργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Ορισμένες από τις εταιρείες παροχής των σχετικών υπηρεσιών που αντιπροσωπεύονταν στην έκθεση στο πλευρό του ΚΟΤ Λονδίνου ήταν οι Thanos Hotels, Adams Beach, GrandResort και Event Makers. 

Το δεύτερο βράδυ της έκθεσης ο ΚΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου συμμετείχε σε εκδήλωση (Oyster Summer party) σε χώρο του κεντρικού Λονδίνου, κατά την οποία είχε την ευκαιρία να προσφέρει σε περισσότερους από 200 δυνητικούς αγοραστές μία κυπριακή γευστική εμπειρία.

Η διάσημη στη Βρετανία Κύπρια σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Τόνια Μπάξτον προσέφερε μια «Γεύση της Κύπρου» που περιλάμβανε μια σειρά κυπριακών προϊόντων, όπως χαλούμι, ελιές, παστελάκι χαρουπιού, σουτζούκο και γλυκά που μπορεί κανείς να απολαύσει μόνο στην Κύπρο, καθώς επίσης Κουμανταρία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top