Ο Ερντογάν διάβασε πανό που τον καλούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»

Ο Ερντογάν διάβασε πανό που τον καλούσε να στείλει «όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα»

«Αρχηγέ (Ερντογάν) στείλε όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα που διάβασε το Σάββατο ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε πανό που κρατούσαν οπαδοί του κόμματός του, σε συγκέντρωσή στο Ικόνιο, προκαλώντας ενθουσιασμό.

Κατά την ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος πρόσεξε το πανό που κρατούσαν οπαδοί του και είπε:«Να μην το δούμε; Τί να κάνουμε; Δηλαδή αν το γράφατε λίγο πιο προσεκτικά θα ήταν πολύ πιο εύστοχο». Στη συνέχεια διάβασε το πανό που έγραφε: «Ας θυσιαστούν οι ζωές μας, για σημαία για την πατρίδα. Αρχηγέ στείλε όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE