Bιασμός Ρωσίδας στα κατεχόμενα από Τούρκους

Bιασμός Ρωσίδας στα κατεχόμενα από Τούρκους

Θύμα βιασμού από Τούρκους φαίνεται να έπεσε νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κipris» , δράστες φαίνεται να είναι οι Τούρκοι Μehmet Bayram και Yakup Akdag, μάγειρες σε ξενοδοχείο - καζίνο στη κατεχόμενη Κερύνεια.

Στο ψευδοδικαστήριο ακούστηκε ότι οι δυο ύποπτοι,  ενώ επέστρεφαν στο σπίτι από τη δουλειά την περασμένη Δευτέρα,  εντόπισαν την νεαρή κοπέλα στο δρόμο και με αυτοκίνητο την μετέφεραν σε απόμερη περιοχή, όπου δέχθηκε και τη σεξουαλική επίθεση.

Οι ψευδοαστυνομικοί «συνέλαβαν» τους δυο χθες Κυριακή και τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση στα  μπουντρούμια του Αττίλα στην κατεχόμενη Κερύνεια.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE