ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μουντιάλ από την άνεση του σπιτιού σου, παρέα με μοναδικές γεύσεις για αξέχαστες ποδοσφαιρικές βραδιές!

Μουντιάλ από την άνεση του σπιτιού σου, παρέα με μοναδικές γεύσεις για αξέχαστες ποδοσφαιρικές βραδιές!

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκίνησε, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό υπερθέαμα στους φίλους και όχι μόνο του αθλήματος.

Το Μουντιάλ, Επίσημος Χορηγός του οποίου είναι η McDonald’s, φέρνει κοντά, όχι μόνο οπαδούς του αθλήματος απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και οικογένειες και φίλους που βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο. Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου στις 18 Δεκεμβρίου!

Τι δεν πρέπει να λείπει από τις βραδιές Μουντιάλ:

Καλή παρέα

Κάθε στιγμή είναι καλύτερη όταν την περνάς με φίλους. Όπως και οι βραδιές ταινίας, έτσι και του ποδοσφαίρου, θέλουν σχόλιο, αστεία και… κόντρες. Ο μικρός καναπές που δεν χωράει όλη την παρέα, δημιουργεί ακόμα πιο στενές φιλίες.

Μεγάλη οθόνη

Μία έξυπνη τηλεόραση (50 ιντσών και πάνω), την οποία μπορείς να χειρίζεσαι και από το κινητό σου, είναι ό,τι πρέπει για τη μέγιστη απόλαυση των αγώνων. Αν και το Black Friday έχει περάσει, όλο και κάπου θα υπάρχουν εκπτώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μπίρες

Παγωμένες και πολλές. Μέχρι και οι φανατικοί οπαδοί των αναψυκτικών και της σπιτικής λεμονάδας ξεχνούν για λίγο τις γεύσεις αυτές για να κάνουν μπιρο-παρέα!

Νόστιμα μπέργκερ

Από μία ποδοσφαιρική βραδιά δεν μπορούν να λείπουν από το τραπέζι και τα αγαπημένα μπέργκερ, όπως το θρυλικό Big Mac, oι γευστικές σαλάτες, οι πεντανόστιμες πατάτες και άλλα λαχταριστά γεύματα και ροφήματα που περιλαμβάνονται στο ακαταμάχητο μενού των εστιατορίων McDonald’s!

Όσο για την παραγγελία, την κάνεις εύκολα και απλά μέσω του ΜcDelivery app. Πώς λειτουργεί; Μπαίνεις στην εφαρμογή, πληκτρολογείς τη διεύθυνση της οικίας σου ή της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεσαι, επιλέγεις τι θες να απολαύσεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα επιλογών των εστιατορίων McDonald’s, ολοκληρώνεις την παραγγελία και… τσουπ φθάνει στο σπίτι σου μέχρι να πεις… «ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ»!

Κατέβασε τώρα κι εσύ την εφαρμογή McDelivery στο κινητό σου και απόλαυσε τους αγώνες του Μουντιάλ, συντροφιά με τα αγαπημένα σου γεύματα Big Mac, Big Tasty ή οποιοδήποτε άλλο γεύμα/ρόφημα επιθυμείς! Κι αν η παρέα είναι μεγάλη μπορείς να επιλέξεις το χορταστικό Snackbox που περιλαμβάνει μοναδικά Chicken Strips και Chicken McNuggets.

Καλή θέαση και μην ξεχνάς… ‘Wanna gooooooooo to McDonald’s?’.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top