ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψία για γρίπη των πτηνών σε περιστέρια στα κατεχόμενα

Υποψία για γρίπη των πτηνών σε περιστέρια στα κατεχόμενα

Υποψία για γρίπη των πτηνών σε περιστέρια που ανήκουν σε ιδιώτη στο χωριό Καλοψίδα ανακοίνωσε το "κτηνιατρείο" των κατεχομένων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για οριστική διάγνωση.

Σε γραπτή του δήλωση το «κτηνιατρείο», ανακοίνωσε ότι το εν λόγω άτομο ειδοποίησε το "τμήμα" μετά που εντόπισε ένα "ψηλό αριθμό θανάτων στα περιστέρια του" και ότι η υποψία για γρίπη των πτηνών καθορίστηκε κατά την αυτοψία.

"Λήφθηκαν τα απαραίτητα δείγματα για εργαστηριακή διάγνωση της ασθένειας και οι έρευνες για οριστική διάγνωση συνεχίζονται", αναφέρεται και προστίθεται ότι, ως προληπτικό μέτρο, όλα τα περιστέρια από τον περιστερώνα θανατώθηκαν και καταστράφηκαν από ομάδες του "κτηνιατρικού τμήματος" και του «δημαρχείου» του κατεχόμενου του Περγάμου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι το "κτηνιατρείο" παρακολουθεί και άλλες επιχειρήσεις πουλερικών και φάρμες της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top