Άφαντες εδώ και δύο μέρες ανήλικες στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστούν -Φωτογραφίες

Άφαντες εδώ και δύο μέρες ανήλικες στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστούν -Φωτογραφίες

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που ελλείπουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, από τις 09/12/2022, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

1. Marie Jeanne Florentina Iosef, 17 ετών, ημερομηνία γέννησης 21/05/2005, από Ρουμανία

2. Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι, 15 ετών, ημερομηνία γέννησης 29/10/2007, από Κύπρο

Η 17χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ περίπου, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και κατά την αναχώρηση της φορούσε τζιν, μαύρο σακάκι και μαύρα παπούτσια.

Η 15χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαλλιά μέχρι τους ώμους με ανταύγειες και κατά την αναχώρηση της φορούσε τζιν, μαύρο σακάκι και άσπρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Κλάδος Επικοινωνίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.