ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποδράσεις στο εξωτερικό για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς - Πόσα κοστίζουν τα εισιτήρια

Αποδράσεις στο εξωτερικό για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς - Πόσα κοστίζουν τα εισιτήρια

Δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι που επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς και την «αλλαγή του χρόνου» στο εξωτερικό. Πολλές φορές όμως το κόστος του ταξιδιού είναι αποτρεπτικό.

Το ThemaOnline προχώρησε σε έρευνα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας skyscanner για το κόστος πέντε αγαπημένων προορισμών για την περίοδο 30 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου.

Αθήνα

Από Λάρνακα με απευθείας πτήση ξεκινούν από τα 163 ευρώ. Από Πάφο υπάρχει πτήση με μία στάση στα Χανιά Κρήτης γύρω στα 250 ευρώ.

Θεσσαλονίκη

Ίσως ο πιο εύκολος προορισμός, τόσο σε κόστος όσο και διάρκεια πτήσης. Οι απευθείας πτήσεις ξεκινάνε από 118 ευρώ από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και 124 από την Πάφο.

Βιέννη

Από Πάφο με μία στάση στην αναχώρηση και απευθείας πτήση στην επιστροφή γύρω στα 180 ευρώ ενώ από Λάρνακα με μία στάση και στις δύο πτήσεις υπάρχει επιλογή στα 163 ευρώ. Υπάρχει επιλογή και για απευθείας πτήσεις με διάρκεια 3ων περίπου ωρών στα 360 ευρώ.

Λονδίνο

Από την Πάφο, μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήση διάρκειας 4,5 περίπου ωρών με 95 περίπου ευρώ προς και από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ.

Από την Λάρνακα, υπάρχουν απευθείας πτήσεις σε Λούτον και Γκάτγουικ με 160 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Πράγα

Ίσως ο πιο ακριβός και δύσκολος προορισμός όσον αφορά το κόστος και πορεία ταξιδιού. Υπάρχουν επιλογές τόσο από τη Λάρνακα όσο και την Πάφο με μία και δύο στάσεις που ξεκινούν από 240 περίπου ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι τιμές λήφθηκαν στις 14/12/2022. Συμβουλή προς τους επιβάτες είναι να επιλέξουν το σωστό πλάνο πτήσης και επιπλέον μέρες άδεια μετά το ταξίδι, για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή και επαναπρογραμματισμό πτήσεων από κακοκαιρία ή έλλειψη προσωπικού. Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανία είναι εκτός ΕΕ και ως εκ τούτου δεν υποχρεούνται οι αεροπορικές να καταβάλουν την οποιαδήποτε αποζημίωση σύμφωνα με το σχέδιο της Ένωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top