ΠΑΡΑ-THEMA

Ο ΚΟΤ κάνει λόγο για μειώσεις στις τιμές, αλλά κάποιοι… βάζουν πάνω – Από 2,5 ευρώ στα 5 ευρώ (φωτογραφίες)

Ο ΚΟΤ κάνει λόγο για μειώσεις στις τιμές, αλλά κάποιοι… βάζουν πάνω – Από 2,5 ευρώ στα 5 ευρώ (φωτογραφίες)

Μπορεί το παρατηρητήριο τιμών του ΚΟΤ να δείχνει συμμόρφωση ξενοδοχειακών μονάδων (βλ. ακρίβεια τιμών) κάτι που έχει θετικές επιπτώσεις στον τουρισμό, ωστόσο κάποιοι… τον χαβά τους.

Χαρακτηριστική η περίπτωση αναγνώστριας της ιστοσελίδας μας που πήγε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και διαπίστωσε ότι οι τιμές για τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες θαλάσσης διπλασιάστηκαν!

Από 2,5 ευρώ που πλήρωνε για κάθε κρεβατάκι ή ομπρέλα που χρησιμοποιούσε, της είπαν αυτή τη φορά ότι θα πρέπει να καταβάλει 5 ευρώ. Παρόλο που έκανε θέμα, όχι μόνο η διεύθυνση του ξενοδοχείου ήταν ανυποχώρητη, αλλά τις έδωσαν και αποδείξεις πληρωμής που δεν έφεραν πάνω ημερομηνία.

Έτσι πλήρωσε επιπλέον 15 ευρώ, αφού είχε πάει στην πισίνα με τα παιδιά της. Σημειώστε ότι η κοπέλα μένει μόνιμα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και το σπίτι της είναι πέντε λεπτά από το ξενοδοχείο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top