«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

Πολλοί είναι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στην Τουρκία που μπλόκαραν την πρόσβαση στο Twitter, εναρμονιζόμενοι με απόφαση τοπικού δικαστηρίου κατά της αναπαραγωγής φωτογραφιών από την πρόσφατη επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς.

Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος.

Η κρατική αρχή τεχνολογιών επικοινωνίας της Τουρκίας (BTK) δεν ενεπλάκη στην απαγόρευση και ήδη εξετάζονται τρόποι για να αρθεί.

Σημειώνεται ότι η επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς, σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, την περασμένη Δευτέρα, κόστισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE