ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ιδιοκτήτης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Χλώρακα: Η Αστυνομία να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας

Ιδιοκτήτης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Χλώρακα: Η Αστυνομία να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας

Να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας καλεί την Αστυνομία εταιρεία σε σχέση με συμβάν στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νεόφυτου Νεοφύτου Διευθυντή της Άλφα Παναρέτη και μετά επεισόδιο που διαμείφθηκε με φρουρούς ασφαλείας, η εταιρεία Άλφα Παναρέτη αναφέρει πως από τα 80 διαμερίσματα του συγκροτήματος έχει υπό την ιδιοκτησία της 55 διαμερίσματα και του κοινόκτητου ελεύθερου χώρου των διαμερισμάτων.

Αναφέρεται σε διάφορες δικαστικές διαδικασίες για το ζήτημα και υποστηρίζει ότι «η οποιαδήποτε παρεμβολή από την ίδια την Αστυνομία, ή από ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας στους κοινόκτητους χώρους των διαμερισμάτων, είναι παράνομη, είναι εξόφθαλμα παρεμπόδιση των δικαστικών διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Κάνει επίσης λόγο μεταξύ άλλων για «παράνομη σύλληψη που διενεργήθηκε από την αστυνομία στις 22/12/22 στον εν λόγω χώρο, και την παράνομη είσοδο και των φρουρών και των αστυνομικών κατά παράβαση των άρθρων 87, 280, 281 του Ποινικού Κώδικα Κεφ 154».

Απευθύνει έκκληση προς την Αστυνομία «να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε πολίτη και να παύσει να μεροληπτεί υπερ των παρανόμων μέχρι που η δικαιοσύνη θα αποφασίσει επί του θέματος».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 22 Δεκεμβρίου, 2022 και η ώρα 8:45 το πρωί δόθηκε πληροφορία ότι υπαλλήλοι εταιρείας επιτέθηκαν σε ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας σε συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στην Χλώρακα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, η πολυκατοικία έχει περιπέσει στην κατοχή ιδιωτικής διαχείρισης δανείων η οποία φέρεται να έχει κατασχέσει το εν λόγω συγκρότημα της εταιρείας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι φρουροί ασφαλείας είχαν τοποθετηθεί για να μην παρεμβαίνει οποιοσδήποτε. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για να επιβάλουν την τάξη όταν είδαν τον 62χρονο ιδιοκτήτη της πιο πάνω εταιρείας να προκαλεί ανησυχία, και να εξυβρίζει τους παριστάμενους αστυνομικούς. Ακολούθως αυτός φέρεται να επιτέθηκε και κτύπησε γυναίκα αστυνομικό στο πρόσωπο προκαλώντας της προκάλεσε ερυθρότητα στην μετωπική χώρα με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top